Objectiu 1

InclusivA és un projecte d’empoderament de les dones de Castelló que busca augmentar la participació social i política d’aquestes per a que siguen elles les que arriben a decidir quin barri volen viure, des del punt de vista de l’urbanisme. Arribar a dissenyar els nostres barris i prendre decisions entre totes significa fer urbanisme inclusiu i accessible i construir barris segurs, sostenibles i habitables.

Objectiu 2

InclusivA busca també provocar l’efecte papallona una Castelló de la Plana inclusiva i accessible urbanísticament serà una ciutat que, inevitablement, facilite i promogue l’empoderament individual i col·lectiu de les persones que l’habiten i, per tant, fomentarà l’autonomia i la llibertat de les dones

Objectiu 3

La finalitat d’aquest projecte és fomentar una societat organitzada i participativa on les dones estiguen representades en les decisions urbanístiques de la ciutat i on tots els barris siguen visibles i tinguen mateixes oportunitats i recursos. Empoderament de les dones i participació social i política son dos eixos que han de donar-se a la vegada per aconseguir-ho.

Objectiu 4

Aquest projecte busca poder replicar-se amb diferents grups de dones veïnes de diferents barris de Castelló de la Plana, buscant la major pluralitat per incentivar una major participació activa a la ciutat de Castelló. Hem d’alçar la nostra veu per poder decidir quins són els barris en què volem viure i compartir.

Objectiu 5

InclusivA comença el seu efecte papallona al grup San Llorenç amb un grup de xiques gitanes adolescents. Voleu saber-ne’n més? Pròximament publicarem enllaç a les nostres xarxes socials!

resultat i vídeo del projecte

Informació d’InclusivA